Strip Winkel in Amsterdam

Strip Winkel in Amsterdam

Bent u op zoek naar een stripwinkel of een bepaald item? Dan zit u in Amsterdam goed! Behalve in de vele boekwinkels in de stad en in verschillende 2e hands zaakjes en markten bezit de stad verschillende strip boeken winkels die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Hier vind u een lijstje met enkele van de beste stripwinkels in Amsterdam.

Fantasia

Fantasia is een geweldige strip boeken winkel waar u zowel oude exemplaren als nieuwe uitvoeringen kunt vinden. Zowel de eigenaar als het personeel zijn zeer hulpvaardig wanneer u op zoek bent naar informatie of een speciale uitgave. Er is een groot aanbod van zeer uiteenlopende stripboeken en curiosa. Alles is zeer schappelijk geprijsd. Een bezoekje aan deze leuke winkel is zeker ook de moeite waard. Er is een uitgebreide parkeergelegenheid (blauwe kaart), maar ook met het openbaar vervoer is deze zaak makkelijk te bereiken. Op afspraak kunt u ook uw collectie stripboeken aanbieden voor verkoop.

[mappress mapid=”1″]

Locatie
Buitenveldertselaan 174
Amsterdam
tel.   020-642 78 88
www.strips-tekoop.nl/fantasia.

Nou Moe!!

Genoemd naar de one-liner van stripfiguur Guust Flater (verzonnen en getekend door de fransman André Franquin is dit stripboekenwinkeltje eigenlijk exact zoals deze ook in dit stripverhaal welke dateert uit de tachtiger jaren weergegeven wordt: overvol, rommelig maar vooral ook erg gezellig. Hier kun je rustig uren rond snuffelen in de de bakken. Alhoewel er ook een gedeelte nieuwe boeken staat, gaat het hier vooral om de tweedehands uitgaves. Deze winkel bezit op zijn tijd ook echte collectors items die soms voor een hoop geld van eigenaar wisselen. Ook leuk voor een verjaardagscadeautje of zomaar een aardigheidje te kopen. Ook wanneer u niet zo geïnteresseerd bent in stripboeken kunnen wij u een bezoekje aan deze gezellige typisch Amsterdamse winkel ten zeerste aanraden. U gaat vast niet met lege handen naar huis!

[mappress mapid=”2″]

Locatie
Lindenlaan 1
Amsterdam
tel 020 -693 93 45
www.strips-tekoop.nl/noumoe.

Snoek Strips

Zoals bijna alle stripboeken winkeltjes, doet het geheel een beetje rommelig aan. Er is een groot aanbod aan echte Classics en ook een overvloed van leuke en aparte merchandise ( zowel nieuw als oud). Deze zaak is niet goedkoop maar als je wat speciaals wilt of op zoek bent naar iets dan heb je hier de beste kans van slagen. De winkel is niet te bereiken per auto, maar de parkeergelegenheid aan de Lineausstraat ligt maar op enkele minuten lopen. Ook weer een echt typisch Amsterdamse winkel waar je uren in kunt rond snuffelen en de tijd voorbij lijkt te vliegen!

[mappress mapid=”3″]

Locatie
Linnaeusstraat 205
Amsterdam
020- 668 47 64

Beeldverhaal

In Beeldverhaal vind u rijen en rijen met nieuwe stripboeken. Gegarandeerd dat de door u gekozen strip er te koop is. Het feit dat hier geen tweedehands boeken te koop zijn lijkt een hoop liefhebbers van stripboeken tegen te houden, maar ook de nieuw uitgebrachte stripverhalen kunnen rekenen op een grote schare fans.

In deze zaak geen rommelige toestanden. Alles is netjes geordend en in duidelijk aangegeven categorieën gerangschikt. Goede service en zeer uitgebreid aanbod aan nieuwe stripboeken.

[mappress mapid=”4″]

Locatie
Bilderdijkstraat 80
Amsterdam
tel 020 685 51 00