Strip Winkels in Utrecht

Strip Winkels in Utrecht

Utrecht wordt ook wel de boekenstad van Nederland genoemd. Overal in de stad zijn de vele verschillende boekwinkels in alle soorten en maten te vinden. Van boekwinkels die zich richten op encyclopedieën, antiquiteiten tot studieboeken voor alle richtingen, en boekwinkels geheel geïnspireerd op het koken of het aanleggen van prachtige tuinen. Er is in deze studentenstad ook een groot aanbod in tweedehands boeken. Op het internet zijn verschillende adressen te vinden waar u uw tweedehands boeken kunt aanbieden. Alhoewel de meeste boekhandels ook stripboeken verkopen, zijn er ook enkele winkels die zich speciaal op het getekende verhaal hebben toegelegd en alleen maar stripboeken verkopen.

Blunder

Met meer dan 12.000 verschillende stripboeken, mag deze winkel zich tot een van de grootste aanbieders van stripverhalen in Nederland noemen. De winkel heeft een eigen website, en wanneer u op d hoogte wilt blijven van d laatste aanbiedingen of wanneer een bepaald stripverhaal waar u geïnteresseerd in bent uitgebracht wordt, krijgt u automatisch een mailtje! Ook is het mogelijk stripboeken van te voeren te bestellen (handig wanneer u op zoek bent naar juist dat ene verhaal). Een bezoek aan deze geweldige winkel is voor iedereen die van stripboeken houd een echte aanrader!

Locatie

[mappress mapid=”6″]
Oude Gracht 203
Utrecht
tel 030-2311461
www.blunder.nl

Whoops

Stripwinkel Whoops heeft zich speciaal toegelegd op de zogenaamde Manga strips. De oorsprong van de Mangastrips ligt in Japan en er zijn veel liefhebbers van deze speciale tekenstijl. Behalve de stripverhalen verkoopt Whoops ook heel veel merchandise in Manga stijl. De prijzen zijn zeer redelijk en alhoewel het overige aanbod niet erg groot is, is er in deze winkel altijd wel iets leuks te vinden.

Locatie

[mappress mapid=”7″]
Springweg 1
Utrecht
030 23 04 123
www.whoops.nl

Piet Snot

In de stripboeken speciaalzaak Piet Snot vind u niet alleen een zeer uitgebreid assortiment aan stripboeken, maar ook heel veel andere leuke dingen! Behalve de nieuwste strips is er ook een grote keuze uit tweedehands stripboeken. T-shirts, posters, sleutelhangers, ansichtkaarten en nog veel meer. Deze zaak is een begrip in Utrecht en absoluut de moeite waard om eens met een bezoekje te vereren.

Locatie

[mappress mapid=”8″]
Vismarkt 3
Utrecht
tel 030 231 84 72
www.pietsnot.nl

Strip en lectuurshop

De strip en Lectuurshop op de Oude Gracht in Utrecht heeft een groot assortiment aan collectors-items zowel op het gebied van stripverhalen als merchandise. Niet goedkoop maar voor de liefhebber een plaats om heerlijk eventjes weg te dromen. Op zoek naar die ene editie van uw favoriete stripboek? Loopt u dan vooral eventjes binnen bij deze winkel. Grote kans dat u hier vind wat u zoekt!

[mappress mapid=”9″]

Locatie
Oude gracht 194
Utrecht
tel 030 233 43 57
www.strips-te-koop.nl