Stripboekenwinkels in Den Haag

Stripboekenwinkels in Den Haag

In de prachtige oude stad Den Haag zijn heel veel prachtige boekenwinkels te vinden die in de meeste gevallen ook stripboeken verkopen. Toch is het aanbod aan stripboekenwinkels niet overweldigend groot in deze stad. Wij hebben voor u de Stripboekenwinkels in Den Haag op een rijtje gezet waar echte stripfanaten hun hart kunnen ophalen. Niets is leuker dan door de bakken speuren bij en echte stripwinkel en dan net dat ene exemplaar te vinden waar u al zo lang naar op zoek bent! Bij deze winkels maakt u zeker een kans!

Barelli

In Stripwinkel Barelli vind je niet alleen de nieuw uitgebrachte stripboeken, maar bied ook een groot aanbod aan oude strips en stripboeken in speciale uitgaves. U kunt het aanbod online op de site bekijken. En wanneer het door u gewenste boek er niet bijstaat, kunt u via de website contact met hen opnemen om uw favoriete strip te bestellen. Een stripwinkel voor jong en oud!

[mappress mapid=”10″]

Locatie
Zoutmanstraat 80
Den Haag
tel 070- 3642742
www.winkel.stripwinkelbarrelli.nl

Aelix Strips en Comics

Bij Aelix Strips en Comics vind u vooral buitenlandse strips. Er is ook en klein aanbod Nederlandse strips en een grote voorraad tweedehands stripboeken voor leuke prijzen. Een kleine winkel waar het gemakkelijk zoeken is.

[mappress mapid=”11″]

Locatie
Chassestraat 71
Den Haag
tel. 070 36 50 738
www.aeli.nl

American Book Center (ABC)

Het ABC is een grote boekwinkel met voornamelijk Engelstalige boeken. Er is ook een redelijk grote stripboeken afdeling. Hier worden alleen nieuwe stripboeken aangeboden De liefhebbers van Engelstalige popArt strips kunnen hier helemaal uit hun dak gaan.

[mappress mapid=”12″]

Locatie
Lange Poten 23
Den Haag
tel 070 364 27 42

Angevare

Wij hebben helaas geen informatie over deze stripboeken winkel. Maar mocht u in de buurt zijn, ga vooral een kijkje nemen en laat ons weten wat u ervan vind!

[mappress mapid=”13″]

Locatie
Regentesseplein 223a
tel 070 360 1226
geen website

Boekhandel Walkin

Boekhandel Walkin had voorheen een aparte stripboeken dependance maar deze is sinds enkele jaren samengevoegd met de boekhandel op de Herengracht. In deze ruim opgezette en zeer uitnodigende zaak vind u alleen nieuwe Nederlandstalige strips. De winkel heeft vaak acties of goedkope aanbiedingen en overal zijn zitjes zodat u rustig uw keuze uit de honderden boeken die aangeboden worden kunt maken. Het personeel is uiterst vriendelijk en u kunt ook een boek bestellen wanneer dat niet voorradig is.

[mappress mapid=”14″]

Locatie
Herengracht 11
Den Haag
tel. 070 724 72 32
www.walkin.nl